Saturday, 3 December 2011

Aku Baru Buat Blog ..! Pelik tak ..?

Assalamualaikum

Hai semua .. Okay aku hanya perasan .. Aku tau takde follower lagi .. Saja je nak belagak macam dah ada follower .. muahahahaha ..


Okay, untuk first entry nie aku just nak tulis simple je .. Sukati lah korang nak baca atau tidak sebab aku tau aku tengah merapu .. haha .. Aku anggap diri aku nie macam blogger baru .. NEWBIE orang kata .. Sebenarnya sebelum nie aku ada handle satu blog .. Tapi blog tu bukan blog aku sorang .. Blog tu aku kongsi dengan BESTFRIENDS aku yang TERBAIKK didunia dan di akhirat .. haha~ .. Propa tak ayat aku .. muahaha .. eh, tapi betul tau .. Diorang memang terbaik wa cakap lu ..

FANTASIE HiDup KaMi
Nie ha banner blog tu .. Tekanlah kat gambar tu untuk pegi ke blog tu ..Rajin-rajin kanlah tangan korang menekan butang JOIN THIS SITE ye .. Sebenarnya banner tu aku yg buat .. haha~ sangat buruk . Sriyes aku tak reti buat banner .. Hampeh .. Hoho .. Ekceli dulu blog nie aku pegang 100% tapi skarang aku dah serahkan kat kawan aku 90% .. lagi 10% tu biarlah aku pegang .. haha .. Sebab-menyebab aku buat macam tu adalah sebab aku malas nak jaga lagi [ betul ke ayat aku ..? ah, lantaklah .. ] .. haha pemalas kan aku .. Hokay, aku dah habis promote .. NiDiA taknak upah aku ke ..? haha .. gurau je

Hokay,  seterusnya antara aku dengan korang pulak .. Aku tak kisah korang nak panggil aku apa .. Ichie pun boleh .. Spide pun boleh .. Korang nak berbual dengan aku ..? ohh boleh aje .. Nak guna kata hubung apa-apa pun boleh .. KAU AKU, SAYA AWAK, KAKAK ADIK, ABANG ADIK, PAKCIK ANAK atau apa-apa je .. Aku tak kisah asalkan bukan panggilan yang teruk .. Umpama perkataan babis, fucks, shits atau apa-apa [huruf s terpaksa ditambah untuk mengelakkan kecarutan] .. 

Eh, dahlah .. Banyak dah aku merapu nie .. Nanti korang borink pulak nak baca .. Bila korang dah borink maka hasilnya kosonglah GENG LABAH-LABAH aku .. ohh itu amat SADIS ye kawan-kawan .. 

EH okay ... BYE darling semua~

ichie :: sangat bahagia bila blog diterbitkan dan follower bertambah 

2 komen terhebat!:

missmashimaaru said...

selamat dtg ke dunia blog :)

ichie-spix said...

thanx missmashimaaru