Monday, 12 December 2011

blog dimakan anai-anai

Spide rindu kat blog nie .!!!!. hoho~ lama tak update .. Bila lama tak update, maka dengan jayanya anai-anai membina rumah a.k.a istananya didalam blog ni ..

Spide tak update blog hari sabtu sebab Spide pergi ke kenduri arwah makngah Spide .. Dia buat untuk arwah anaknya .. Sedih sangat bila kenangkan balik .. Spide ingat lagi ,, dulu masa Spide tinggal di rumah makngah Spide [sebab parents Spide pergi umrah], arwah yang ajar Spide tentang pelangi .. Masa tu Spide kecil lagi sebab tu Spide tak tahu apa itu pelangi .. Waktu tu arwah tengah basuh kereta, pastu Spide nampak buih-buih kecik ada macam-macam warna .. Spide teruja sangat .. Spide pun tanya lah, warna kat buih tu apa .?. Arwah pun terangkan lah tentang tu dan macam mana ia boleh terhasil .. Spide ingat sangat perkara tu sampai sekarang .. 

Spide rasa sedih bila kenangkan semuanya ..

Hari Ahad Spide tak update jugak .. Apa kejadahnya semua ni .?. Haha .. Spide malas lah nak update semalam .. Lagipun takde idea nak tulis pasal apa .. Semalam Spide penat sangat .. Sebab hari Sabtu tu kan ada kenduri .. Pastu petangnya pulak, mak Spide ajak sedara Spide pergi jalan-jalan kat pekan PD .. hoho~ .. 

Spide rasa penat macam kucing kat atas nie .. haha

p/s : entry nie macam takde tujuan kan .. haha

0 komen terhebat!: