Thursday, 8 December 2011

Contest My Top Referral by Amira Studio


contest pertama yg Spide join ..

Amacam ..? Korang terkejut tak ..? Tak eh ..? Takpelah .. Sobs Sobs .. *mengada-gada*
Korang, jom join sekali contest nie .. Klik je kat banner tu sebab banner tu dah di link kan terus ke contest tersebut .. Kat bawah ie Spide tunjukkan hadiah-hadiah yang ditawarkan ..

HADIAH UTAMA
*RM100 cash
*FootDetox(RM20 each) tajaan dari FizzAsmara

HADIAH KEDUA
*FootDetox(RM20 each) tajaan dari FizzAsmara
*Vector Couple tajaan dari Firdani Love Story

HADIAH KETIGA
*Vector Single tajaan dari Firdani Love Story

CONSOLATION
*Doodle untuk 3 pemenang Yasmin Aris

Teruja tengok hadiah-hadiah tu semua ..? Jadi tunggu apa lagi ..! Joinlah cepat .. Klik banner tu ..! Muahaha

TARIKH TUTUP : 31 DISEMBER 2011

4 komen terhebat!:

CikAnyss' :O said...

interesting :)
feewit, jom join segmen up follower spntas kilat , anda semua dialu2kan :)
http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

✿Ummi Myra✿ said...

terima kasih kerana sudi menyertai contest yang dianjurkan oleh Amira Studio. Semoga ikatan ukhwah diantara blogger semakin bertambah erat, semoga sentiasa success dalam apa yang diceburi, salam ukhwah :) good luck dear.:)

ichie-spide said...

Cik Anyss, thanx sebab ajak Spide join .. Insyaallah Spide join dengan sepantas kilat jugak ..! haha

ichie-spide said...

Ummi Myra, sama-sama .. thanx .. ^_^