Friday, 23 December 2011

Jom Join Group AKSI KUCING SEDUNIA !

Wohoho .. Group nie best woo .. Banyak gambar kucing comel-comel .. ^_^ .. Sriyes tak tipu!
Group ni pun ada blog .. Nak tengok blog Group yang OHSEM nie? Tekan lah kat sini --> Cucuk Sini

Kalau korang rasa stress ke apa ke, datanglah jenguk group ni .. Eh, lupa pulak nak bagitau yang group ni ada kat mana .. haha .. Group nie ada kat facebook ..

Kalau korang nak join, bagitau Spide .. Spide buleh approvekan .. Sebab Spide salah seorang admin .. hehe ^_^ .. Yang menariknya dalam group nie .. Korang buleh postkan gambar kucing korang sendiri .. Wahahaha .. Sure korang ceria punya lepas tengok ! nak cerita pasal keunikan kucing korang pun buleh ..

Nah, Spide hidangkan korang dengan gambar-gambar yang ada kat group tu .. Tapi beberapa jelah .. Kalau nak tengok lagi, pegilah kat group tu .. ^_^ .. Nama group tu : Aksi Kucing Sedunia .. 






cukuplah 3 .. tengok lah sendiri kat sana .. hehe

Ichie : maaf yer ahli-ahli AKSI KUCING SEDUNIA .. Spide pinjam gambar korang .. 

0 komen terhebat!: