Wednesday, 7 December 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

giveaway pertama yang Spide join....

Kali nie Spide nak join satu giveaway dari seorang blogger ..! Korang nak join ..? Jomlah join .. Hadiahnya agak lumayan ..! Korang boleh join dengan cara klik pada banner tu ..! Kalau korang nak join, korang kena patuhi setiap syarat-syarat yang ditetapkan .. Ok lah, sebelum Spide merapu dengan lebih panjang, Spide akan senaraikan sponsor-sponsor untuk giveaway ini ..

fuhh ..!!! ramainya sponsor ..!!! diorang nie bagus lah ..! buat kerja amal ..! Okay, korang nak tau syarat-syarat nak join giveaway nie ..?!

Nie dia .. ::::::

  1. Buat entry bertajuk "The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay".
  2. Letak banner giveaway dalam entry.
  3. Letak link sponsor. 
  4. WAJIB letak semua sponsor[blogshop] di bloglist. Untuk sponsor yang hanya ada fanpage, pergi like page diorang di facebook.
  5. Promote entry nie secara besar-besaran[cewahh] ^_^
  6. Tekan butang LIKE dan TWEET di bawah entry blog tersebut.
  7. LIKE fanpage blog Saya Suka Menaip.
  8. Ikut semua syarat kat atas.
Hokay, semua syarat telah saya kotakan ..! hohoho~

GIVEAWAY INI 'BERNYAWA' DARI 6 DISEMBER 2011 HINGGA 31 DISEMBER 2011 
Sekian terima kasih ..

Ichie : Harap-harap Spide dapat menang giveaway nie ..INSYAALLAH .. AMIN ..

p/s : sebelum Spide salah link .. Jadi, Spide dah tukar .. boleh lah join terus .. 

2 komen terhebat!:

yana lyana said...

good luck, awak..
salam singgah :)

ichie-spide said...

thanx ! syg awk ketat2 jugak ! .. hehe ^o^