Monday, 23 January 2012

Saya sayang kawan sayaaaaa

Spide sayang kawan-kawan Spide . Nak tahu siapa mereka? Mereka adalah kawan-kawan yang pernah dan masih menjadi kawan sekelas Spide . Jom kenal......

ini best friend Spide . Spide suka kawan dengan dia . Tapi dia dah nak pindah ke sekolah lain . Spide rasa kehilangan sangat-sangat . Dari mula dia cakap dia dapat tawaran ke sekolah SAINS REMBAU, Spide selalu terbayangkan macam manalah Spide tanpa dia . Sesungguhnya, dia adalah kawan yang paling sukar untuk dicari! RENNY, aku sokong kau dari semua sudut agar kau berjaya!!!!
p/s : dia nie gila NARUTO . haha~

Isher Reshi Keikeshi
dia nie pun kawan baik Spide jugak . Spide suka kawan ngan dia . Sporting gila! Pastu selalu kongsi benda-benda yang best dengan Spide . Dia tak suka bergambar, sama macam Spide . Dia suka main game, sama macam Spide . Dia suka benda-benda yang berkaitan dengan komputer, sama macam Spide . Dia sayang haiwan, sama macam Spide . Dia suka anime, sama macam Spide . Pendek kata, banyak persamaan . Tu pasal buleh layan! haha~

Nur Ayuni
Ayuni, herm .. Seorang yang seronok dibawa berbincang . Dia tak letak pulak gambar dia sendiri kat FB . haha~ mungkin tak suka kot . Dia minat Heliza Helmi . Tak caye? Tengok kat photos dia . Ada satu album bernama heliza helmi . Dia baik . Berpegang pada prinsip, "Say something nice to someone today." Oleh seba itulah, dia selalu cakap "Reny comel!" . haha~

Nashrah Zulyusri
Kawan baik kepada Ayuni . Budak nie comel . Spide suka kawan dengan dia . Layan jer apa yang orang kata . haha . Tapi keadng-kadang Spide konfius dengan identiti dia . Dia nie orang Malaysia ke Korea? haha~ Sebab rupa dia ada iras-iras Korean orang kata . Dia nie pandai bergambar lah . Hoho

Ana Gaara
Gambar dia tu Spide yang edit . haha~ Sebab dia minat Gaara dalam cerita Naruto . Spide seronok berkawan dengan dia! Serius, tak tipu punya~ . Walaupun dia nie tak kelakar sangat orangnya, tapi kadang-kadang seronok bergelak ketawa bersama-sama . haha~

Profile Picture
Dia nie pandai bergambar macam Nashrah jugak . Gila kan kamera Nikon . eh silap pulak . kamera Canon . hoho~ . Pegilah tengok kat photos dia . Ada banyak album . Suka bergambar sesangat agaknya . Wakaka .

Kiena Eyna
Dia nie semua benda nak perfect jer . hahaaha~ bergurau je la .  Best jugak kawan ngan dia nie . Gila-gila . Bukan gila tau! Kalau gila, takde orang nak kawan . haha . Suka bergambar jugak agaknya . Sebab selalu nampak dia pegang henfon dan SNAP! haha~

Shaerra Ezzaty Saffuan
Budak nie pun gila bergambar jugak nie . haha~ Berkawan dengan dia rasa macam berkawan dengan pelawak . Haha~ Ada jugak time lawak-lawak dia nie menggila . Spide suka kacau dia . Goyangkan meja dia masa dia menulis . haha~ pastu mulalah datang kat meja Spide sebab nak mencekik Spide . Wakakaka

Profile Picture
Manusia bernama Aqilah Zack nie lagi gila bergambar! Serius, tak tipu punya~ . Dah tu, kebanyakan gambar dia nampak comel! Ngeheheehe~ Kengkadang Spide suka tegur dia . Aik, kengkadang je ke? Yelah, takkan nak selalu tegur pulak . Nanti dia bosan . Wakakak

Profile Picture
Dia nie 'bini' Spide! hahaha~ apa kejadahnya perempuan sama perempuan nie? saja-saja je la . Kitorang nie kat sekolah terlebih acting mengalahkan pelakon fofular . haha~ Saje je menggelar-gelar macam tu . Baru la rapat sesama kawan . ye tak??

OKlah, setakat nie dulu Spide cerita . nanti Spide sambung lagi . Takut entry nie jadi panjang bebenor~

Tata~

Ichie : seronoknya lepas dapat cerita pasal kawan-kawan ! Rasa macam semua masalah dah selesai! Terima kasih semua sebab sudi jadi kawan SPIDE!

0 komen terhebat!: