Sunday, 5 February 2012

Blogger yang memberi inspirasi kepada Spide .....

Sebelum tu , nak bagitau dulu . Yang Spide terkejut sangat-sangat sebab kak Lyssa follow blog nie!!! Follower yang 114 *Alhamdulillah* ... Rasa macam tengah pengsan tahu tak? Masa menaip nie pun, tangan menggigil-gigil sebab tak percaya . Kak Lyssa siap komen lagi tau .. haha~

wahaha . nie bukan edit tau ! kalau tak caye, tengok SINI

wahaha . kau ade? takde kan .. wakaka

Spide pun taktau macam mana kak Lyssa buleh terbaca entri nie . haha~ . Kak Lyssa nie ada kuasa kot, tu pasal buleh baca . ^__^

Okay, sudah-sudah lah belagak tu yer . Spide bukan belagak, cuma tak percaya jer . Erm, blogger yang memberi inspirasi kepada Spide yer . Mereka nie orang-orang yang membuatkan Spide teringin mempunyai blog ..... Orang-orang itu adalah ::::::

BLOG TITLE

ini lah dia orang yang pertama!!! Sebelum nie, Spide memang taktau apa itu blog .. Tapi satu hari, masa Spide  bukak internet kat sekolah, Spide terjumpa blog nie . Taktau lah macam mana buleh terbukak . Tapi, pandangan pertama Spide pada blog nie, "blog nie mampu membawa Spide dalam dunia blog!" . dan, memang terbukti ia berjaya!!! Maaf yer kak, Spide pinjam gambar kat atas tu . Ampun yer sebab ambil tanpa kebenaran . Spide malu nak bertanya pada retis fofular !! hohoho . Spide mula bukak blog nie masa tingkatan 1 . Spide memang suka sangat-sangat lah baca blog nie . Best gila!!

Sebelum tu nak cakap maaf jugak . Sebab main ambil jer . hehe . Beliau membuatkan hati Spide makin beria-ia nak buat blog! Serius tak tipu .. Memang best baca blog kak Lyssa . Sebelum Spide pernah bagitau, cara penulisan kak Lyssa ada gaya penulisan tersendiri kan? ha, memang pun! Tak caye, cer lah baca . Wahaha . Spide buat kajian . Yang kak Lyssa nie seorang perempuan!!!! Wahaha . Kucing pun tau lah Kak Lyssa nie perempuan . ^_^ . Yang nie pun retis fofular jugak . >_<


Rasanya dua orang tu jer yang membuatkan hati Spide berkobar-kobar untuk buat blog . Konklusi yang dapat Spide buat ,,, Kak Irine suka kaler pink! Hoho~ . Kak Lyssa pulak, suka buat tutorial . Spide selalu mengikuti perkembangan kedua-dua blog nie . Tapi sekarang macam dah jarang sikit sebab bizi *bizi lah sangat* . haha~ Sebenarnya ramai lagi yang memberi inspirasi . Tapi, kedua-dua orang inilah orang yang pertama sekali! Kemudia, barulah Spide jumpa blogger-blogger lain yang menarik! Buleh lah tengok kat bloglist Spide tu yer . Kesemua tu best! Spide jamin! hoho


Oklah, Spide nak cerita banyak-banyak karang, takut salah info pulak . Jadi, tu je lah Spide mampu cerita . hehe . 

Ichie : Blog Spide tak cantek macam blog mereka! >.< Seronok kan, ramai orang datang blog kita . Haha~



P/s :::::: Nanti kat entry lain, Spide cerita blogger lain jugak eh . Rasa tak sabar nak bagitau korang yang semua blogger best!!!! ^_^ . Yang lain jangan kecik hati yer kalau Spide tak cerita pasal korang . ^_^ . Insyaallah Spide cuba cerita pasal korang pulak ! ^____^

4 komen terhebat!:

Si BuDaK KaChAk said...

wahh....bgus2....buat blg mereka sbg contoh utk kita memantapkan blog kita k??

=)

ichie-spide said...

hehe . memang Spide selalu jadikan mereka sebagai contoh . ^_^

Aesya Zealous said...

wahh suke lettew

ichie-spide said...

haha . ofkos la suka . haha~