Saturday, 4 February 2012

Lagu di blog kak LYSSA FAIZUREEN menarik ???!!!!

Serius best! Spide suka dengar . wahahahha . Kantoi! Erm, Spide memang suka jenis lagu yang macam tu . Tapi takde la suka yang cinta-cinta sangat yer . Berbulu dengar . haha~

Kak Lyssa dah tukar header!!!! Sangat comel!!
Nak copy header tu, takut dikata pencurik . haha~ jadi, Spide tak letak la yer .

Template pun cantik!! Spide suka tengok . Rasa macam tenang je~ . Dulu punya pun okay, tapi Spide tak suka kaler pink ! haha~ . Tapi, walau apapun pilihan kak Lyssa, semuanya memang terbaik!!

Kursor dia pun comel tau! 

Dah bukak blog kak Lyssa? Spide bukak tiap-tiap hari tau! Suka sangat baca penulisan Kak Lyssa, ada stail tersendirik!

Korang taktau link blog kak Lyssa? Korang bukan blogger tegar! haha~ . Taklaa, Spide gurau je . Nah, link blog beliau . Miau -Kak Lyssa-

Bukak yer, jangan lupa . >.<

4 komen terhebat!:

Lyssa Faizureen said...

HEHEHE . Terima kasih sebab selalu singgah dan cari stalkers blog akak. HAHA . By the , nice entry ni . Keep it up >_<

ichie-spide said...

erk .. wahaha . pengsan jap . kak lyssa masuk blog saya???!!! kak lyssa follow saya !!! wahhh,,, best best !! hehe .sama-sama kak ^__^

Aesya Zealous said...

wah, seronok la tu lyssa follow die..haha.. kene update blog molek2, nanti lyssa mesti seronok baca :)

ichie-spide said...

haha . ye ye .. nak tulis molek2 lah nie . nak kasi kak lyssa masuk sini selalu . haha