Friday, 24 February 2012

MULA : Bola Baling

Spide taktau kenapa ada perkataan mula tu . Masa mula-mula bukak terus jer ada . *tipu* Spide taktau lah kenapa Spide letak menatang tu . huhu

Senah main bola baling tapi Senah main baling jer . Yelaa, dah nama pun bola baling mesti lah baling . Takkanlah Senah nak sepak pulak yer tak? haish . Tapi Senah memang betul-betul tak reti main lah . Nasib baik ada orang yang baik hati mengajar Senah . Huish . terima kasih yer! akak-akak tu semua baik-baik . tak tipu punya!


Tu sedikit luahan hati daripada seorang makhluk bergelar remaja . Entri ini tiada motif . cuma mahu memenuhkan bilangan entri . Sebab sebenarnya Spide sedang bertarung dengan hari . Sekarang dah hari yang ke 24 dalam bulan ini . tapi entri belum sampai 20 . Jadi, Spide taknak kalah dengan  hari . Spide cuma menang masa bulan Disember tahun lepas jer . haha . Sedih . Bulan lepas Spide kalah . T_T

Spide memang selalu bertarung . Sebab tu kekadang runsing bila blog tak update . hihi . Nasib baik masih ada kesempatan waktu untuk update .


Sebelum nie memang Spide tak update pun . Sebab memang takde masa! Nama jer budak sekolah, tapi memang takde kekangan masa! Pagi sekolah sampai 2.40 . Pastu pergi latihan bola baling *sukanya!*. balik jer dah petang . jadi memang penat sesangat lah . Malam nak relax . kalau ada kerja sekolah, tak dapat lah rest . Kalau takde, memang rest sesungguh-sungguhnya! haha~


Semalam lagi dahsyat! Pagi pergi sekolah macam biasa . Balik petang sebab ada latihan . Pastu petang tu dapat rehat sekejap . Pukul 6 keluar pergi rumah kawan sebab kitorang nak siapkan pembentangan . cadang nak balik pukul 7 . Tapi buat punya buat, leka punya leka, gelak punya gelak, dah pukul 8.45! Memang terperanjat gila lah . Pastu balik rumah kawan hantar . Fuh, nasib baik ayah Spide tak marah . nasib baik lah sebelum keluar tu Spide dah bagitau dulu, kalau tak,,,,,,, memang kena sehabis-habisnya lah ! hoho .


Esok pulak . Kengkawan Spide nak ke Seremban! *bestnya* Spide teringin nak ikut . Tapi Spide taktau lah dapat ikut ke tidak . Kena mintak kebenaran dulu . hehe . Kalau dapat, INSYAALLAH Spide post gambar *kalau ada* . Tapi Spide tak berjanji yer . Sebab kengkadang Spide malas nak upload . wakakakaka ..



Sekian, tu jer yang Spide nak cerita hari nie  .

Assalamualaikum......


0 komen terhebat!: