Monday, 13 February 2012

Pupel Liyana Mega Giveaway


Hai!!!! Giveaway kali nie nampak menarik!!! hoho . Tu pasal Spide join . Lagipun, tuan punnya blog dah ajak, takkan lah Spide tak buat kan .. hehe ^_^ .....

Spide kena senaraikan nama penaja ... hoho


Sekian ..... Tu saje para penaja yer .. Nampak macam banyak, tapi MEMANG BANYAK pun !!! Dan peluang anda akan bertambah cerah kalau anda join ! tekan jer kat banner atas tu ^__^

Cuma .... ada masalah teknikal la . Fanpage Facebook Putri Auni saya tak letak . Sebab bila saya tekan, dia pergi ke home facebook ...... Dan blog Fyza Life, tak dapat masuk .... Jadi saya tak dapat LIKE dan FOLLOW . Harap maaf yer . :(((


Spide nak tag :::::::


Spide cuma dapat tag itu ajer . maaf yer . . ^_^


Sekian terima kasih ............


2 komen terhebat!:

Rafflesia™ said...

selamat pagi Selasa.. =.=
saya datang dari segmen yang same. jom singgah ke blog saya. =.=

syiedalikes.blogspot.com
lovestory313.blogspot.com

ichie-spide said...

hai! insyaallah saya dtg . ^_^