Thursday, 15 March 2012

Bila Makcik Senah mula mengedit....

Assalamualaikum....
Wah, sudah lain ya dunia blogger *apa yg lainnya?* ... Lama tak update . hehe . Rindu sesangat...

Sekarang nie Spide ada kerja yg tak penting pun sebenarnya ... Spide suka edit gambar . hehe . Memang tak penting, tapi Spide suka ! ^_^

Spide tahu pasal edit nie dari page Meitantei Conan . Best woo dia edit . lawa-lawa pulak tu . hehe . Spide edit ID card . Nak tengok? jap yer, Spide upload . Sikit jer tau, tak buleh tunjuk banyak-banyak . :P






Gambar atas tu SPide pilih secara random yer . kawan-kawan yang Spide tak letak tu, maaf lah yer . Nanti Spide buat ID card jugak untuk korang . hehe . *senyum tunjuk gigi*

Yang nie Spide buat khas! haha . 

yang kat bawah nie untuk blogger :

Spide buat untuk kak Lyssa ! hehe : D  .  Kak Lyssa suka
kaler pink, kan kan? ^_^ . Harap kak Lyssa suka . haha~

Spide buat khas untuk ili sebab ili selalu masuk blog Spide ! ^_^ 
terima kasih yer ili . 



Ada sesapa yang nak Spide buatkan? boleh jer . Cuma perlu bagitau warna, nama, dan gambar . Gambar nak letak gambar awak sendiri pun buleh . ^_^


Sekian terima kasih. ....


Ichie : kerja sekolah tak sentuh lagi!!!! teruk betul . haha



Ada tak sesiapa nak tahu kenapa ada nama Senah .??? haha~



7 komen terhebat!:

Ieyra Ghani said...

patotlah dah lama tak nampak ^^ rindu pulak kat spide nie :)) nak belajar edit jugaklahh XD . buatkan satu boleh ? kaler blue mcm blog kiter ,,heeee

ili said...

wah~
bangga nye spide buatkan utk ili jgk.
trime kasih banyak spide!

ichie-spide said...

sama-sama ili . ieyra, SPide tak dapat masuk blog awak lah . kenapa yer ? insyaallah Spide buat . tolong beri nama facebook, Spide nak bagitau cara nak edit . hehe

Ieyra Ghani said...

facebook ieyra nama dye Ieyra'Nur Zahira Ghani :)
ouhh , ada masalah sikit semalam ~
okey , naty letak nama ''KEY HEO RA''
and gambar naty ieyra bg kat fb ek . err , tp ieyra on harini je tau . esok xboleh online dahh :(

ichie-spide said...

ok ok . nnti Spide add awak yer . :)

Lyssa Faizureen said...

Alamakk ! Cantik nyer sayanggg . Tengs sangat !!! :p Shuka !!

ichie-spide said...

sama-sama kak lyssa . :) .