Monday, 2 April 2012

Apa yang tak terbukak lagi??!!!

Hah!! Apa yang tak terbukak lagi nie?!! Nak tahu kisah lebih lanjut? Mari dekat ..... baca satu-persatu . Dan hayatilah................. *bunyik seram*

Ceritanya macam nie.........


Setiap kali Spide bukak Chrome, perkara yang Spide terjah dulu adalah twitter, facebook dan blog. Tapi hati nie tergerak nak tengok blog dulu . So, Spide pun bukak.  Spide pun scroll ke bawah untuk tengok bahagian BLOG UNTUK DIJENGUK . memang tu pun yang Spide suka tengok . Nak tengok entri terbaru dari blogger-blogger lain. Sekali,,,,, punyalah Spide terkejut! Baca tajuk entri, "Seram.Kain kapan siapa yang tak terbukak lagi tu?" Haish, memang terperanjat sesangat lah masa tu . Dah lah waktu tu cuma Spide je yang ada kat tempat lappy nie . Hadoyai~

*Spide sengaja kasi tulisan tu besar. haha*


*masa nie Spide dah baca entri tu*



hah, apa pulak perasaan korang kalau korang yang kena macam nie? Kongsi lah dengan Spide . :D



Ichie : Kalau korang nak baca jugak entri tu, tengok jer kawasan BLOG UNTUK DIJENGUK Spide tu . Konfem ada punya . :D


0 komen terhebat!: