Tuesday, 10 April 2012

Lama nya !

lama sungguh Spide tak update blog nie . hadoyai!!!

Sebenarnya bukan Spide tak nak udpate, cuma malas sikit je tapi internet buat hal . Tetiba pulak tak buleh online . hadoi . panas betul hati seperti maggi kari berapi . *ok merapu*








Tapi apa pun Spide bersyukur sebab blog nie takde orang jenguk! *ayat mintak simpati* Huwaa sedihnyaa . Takde yang sudi ke nak datang? huhu . *ayat mintak lebih simpati* Cuba korang bayangkan . Korang bukak blog korang, then takde pun komen yang masuk . Sedih tak? Ofkos sedihkan . wahahaa . haish . dah terlebih-lebih pulak simpati . ahahaha . 


Alhamdulillah, esok cuti . Hehe . Jadi Spide bulehlah luangkan masa esok untuk buat nota . Nota sejarah paling penting! nak kena masuk sampai bab 5 . Dahlah Spide baru tulis sampai bab 2 . ahahah . Sebab muasabab Spide tak bat nota adalah kerana Spide terlalu tumpukan pada latihan . Latihan memang lengkap tapi nota ..................... *tak mampu berkata-kata* . Tapi dapat ke Spide buat sampai bab 5? Doakan-doakanlah Spide yer . Hehe . 

muka yang eksaited nak buat homework ...

terus jadi macam


nie ....

bila nampak homework yang

banyak !!


walau macam mana sekali pun, Spide kena siapkan jugak nota ! dapat buat sampai bab 4 pun kira dah bagus ! 

Itu jer yang Spide nak cerita waktu senja nie . Spide nak kena pergi solat cepat nie . Karang terlepas pulak waktu . kan berdosa tu ... 


Sekian terima kasih ....


Ichie : ada beberapa gambar dalam blog nie diambil dari Google . jadi, maaflah kalau korang kata Spide ambil gambar korang . maaf! :)                


               

2 komen terhebat!:

Anasyg said...

gamba pompuan menangis tu dari citer justified kan ichie

ichie-spide said...

erm, taktau lah . main ambil jer dekat deviantart . hehehe .