Monday, 14 May 2012

hai ...

Lama sungguh Spide tak update . hehe . maaflah . Spide ada examlah . tak habis lagi exam nie .

Spide dalam percubaan 'merisik' rakan Spide untuk join update blog nie . hehe .

Kalau dia terima, nama blog nie akan ditukar ye . Harap maklum . Tapi Spide akan umumkan awal sebelum tukar nama blog .

Ok sekian tu saje yg nak disampaikan untuk hari nie . hehe .

5 komen terhebat!:

Anasyg said...

wah ada projek joint venture -bagus2 - looking forward for it

ili said...

nampaknye blog dah mula bertukar wajah^^

Ili pun tgh exam jgk nie..
Chaiyok ae spide!

Ajak kawan spide jd blogger jgk? smoga berjaya^^^

Everything's Everythings said...

Wahhh
gd luck ye dalam 'merisik' tu xD

Ieyra Ghani said...

ichie . lama tak nampak :D mesty dah lupa kiter kan ? -.-

Trash Up said...

Bagus niee...
Kontraktor Pameran
Jasa Pembuatan Booth Pameran
Jasa Buat Booth
Vendor Booth Pameran